CSM Satu Mare învinsă de Ucraina în finala Turneului Final Sport Arena Streetball

CSM Satu Mare învinsă de Ucraina în finala Turneului Final Sport Arena Streetball

În urma rezultatelor foarte bune obținute în această vară și mai ales a finalei jucate la turneul final al Campionatului Național de baschet 3×3, echipa CSM-ului din Satu Mare a fost invitată să participe la Turneul Final Sport Arena de la București.

Competiția a reunit cele mai bune echipe din România și de asemenea au participat și Ucraina 1 și Ucraina 2.

În formula Alexandra Uiuiu, Adina Pop, Eli Pavel, Andreea Lazăr, CSM Satu Mare a pornit excelent în turneu și a câștigat grupa A după 15-10 cu Ucraina 1 și 21-10 cu Sniper București.
În sferturi fetele noastre au trecut de Agro Squad , scor 21-14 iar apoi în semifinale au învinsUcraina 2 cu 19-13.

A urmat finala cu Ucraina 1 . Iar oboseala acumulată pe parcursul zilei și mai ales întreruperile provocate de reprizele de ploaie din București au făcut ca CSM-ul să nu mai repete jocul solifd din primul meci al turneului. Ucrainiencele și-au luat revanșa și s-au impus greu, 16-12.

A fost ultimul turneu de 3×3 la care CSM Satu Mare participa în această formulă în această vară. Urmează o scurtă vacanță pentru jucătoare după care pe 3 septembrie, Adina Pop și Alexandra Uiuiu vor începe pregătirile sub comanda lui Marius Dobă la echipa de…5×5!


Altfel peste o lună sezonul de baschet 3×3 se va încheia la nivel național cu un turneu la Satu Mare.

Între 22-23 septembrie apare în calendar un turneu de baschet 3×3 în parcare la AUCHAN, Despre acest turneu însă așteptăm detalii dinspre organizatori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *